• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO SUPETAR

 

VIDEO - BRAČ


VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

PLAŽE PO MJESTIMA

PLAŽE - MIRCA
GUMONCA - Uz pristanište se nalazi žal. U okolišu je borova šuma. More je bistro i prikladno za kupanje.
MUTNIK - ima velik žal pomiješan djelomično s oštrim kamenjem. More je bistro a dno pješčano. Uvala je obrasla borovom šumom i pogodna je za kupače, osobito naturiste.

PLAŽE - SUPETAR
VELA LUKA - ima dvije plaže s pješčanim dnom. Vrlo je prikladna za djecu i neplivače. Naokolo je borova šuma. More je bistro a dno pješčano. Uvala je obrasla borovom šumom i pogodna je za kupače. Kupalište je vrlo uređeno.
TRI MOSTA – je najpopularnija supetarska plaža. Pogodna je za sve uzraste. More je vrlo bistro, obala je sačinjena od ugodnih oblutaka. Plaža je bogata zabavnim i ugostiteljskim sadržajima.
BANJ – Gradska plaža „Banj“ je pješćana uvala u samom srcu Supetra. Vrlo je popularna među svim generacijama. Posebno je pogodna za djecu s obzirom na plićinu i popratne zabavne sadržaje.
VLAČICA – je plaža smještena u samom srcu mjesta i najpopularnija je među domaćim stanovništvom. Odlikuje je čisto more, uređena obala i blizina ugostiteljskih objekata.
ACCAPULCO – je plaža u neposrednoj blizini trajektne luke. To je umjetna plaža od oblutaka. More je čisto. Popularna je među lokalnim stanovništvom.
VRILO – je ugodna plaža na istočnom izlazu iz trajektne luke. Sačinjena je od većih oblutaka, more je čisto. U neposrednoj blizini nalazi se veći ugostiteljski objekt. Plaža je popularna među lokalnim stanovništvom.
BABIN LAZ – je uvala otvorena prema sjeveru. Dugi žali većih oblutaka na plaži s pjeskovitim dnom. U pozadini je borova šuma. Broj kupaća ograničen. Odatle do Zastupa jedino Lučica ima pjeskovitu plažu.
BILI RAT

PLAŽE - SPLITSKA
ZASTUP - strma obala s glatkim stijenama za sunčanje. Krajem uvale prolazi cesta. Sav okoliš je obrastao borovim šumarkom.
SPLITSKA - uvala ima vezove za brodice za brodice i jahte. Obalni rub ima glatke stijene za sunčanje. More je bistro, a rubovi obale obrasli su borovom šumom.
Od SPLITSKE do PRVJE obala je šumovita, ali kamenita, i unatoč bistrini mora, nije osobito prikladna za kupanje većeg broja kupača.

 
banhtz.jpg

 

eVISITOR PRIJAVA


OTKRIJTE BRAČ...

 

PRIDRUŽITE NAM SE NA...

 

COMING SOON...